onsdag 27 februari 2008

Äntligen en uppdatering!

Bättre sent än aldrig heter det ju o det kan man väl lugnt säga nu =)
Har äntligen scrappat färdigt min lilla väska för julgodis. Nu får den "ligga till sig" i nästan ett helt år!
Här är bildbeviset:





// Åsa

onsdag 20 februari 2008

En dag i lekparken

Idag är jag ledig från jobbet. Kanon att det blev fint väder på denna lediga dag =)
Jag o Ellen bestämde oss för att åka in till stora lekparken på Kolgår´n/ Långnäs. Vi hade bestämt träff med Hanna och Matilda oxå. Fikaväskan var packad och Ellen var på ett strålande humör.
Så roligt det var! Fint väder, trevligt sällskap, glada barn och gott kaffe =)
Kamerorna var oxå laddade så klart ;-)

Ellen åker rutschkana

Ellen o Matilda
I lekparken
Hanna/fnyz
// Åsa

måndag 18 februari 2008

PG´s Skissecup

Papirgleder.no har en skissecup som sträcker sig över en längre period, nästan ett helt år faktiskt. Jag som älskar att skapa efter skisser hakade naturligtvis på =)
Man fick 2 skisser att skapa utifrån och antalet LO:s att skicka in var valfritt.
Jag valde, fastän man hade en hel månad på sig, att enbart skapa ett bidrag utifrån den ena skissen. Mitt bidrag blev inte utvalt till att hamna i finalen, så då passar jag på att visa den här istället. Jag är dock inte ett dugg missnöjd över att inte bli utvald. Det var ju runt ett hundratal bidrag som kom in. Det ena lika fantastiskt som det andra. Och jag är sååå nöjd med min Lo, älskar den faktiskt. =)
Layouten handlar om vår dotters söta kusin Minna, som här har ramlat och slagit sig efter att ha övat på att slå kullerbyttor på gräsmattan. Hon är ledsen och gråter en stund på trappan.



Har för första gången scrappat på Bazzill craft. Och sen har jag dekorerat med en stor Crystal swirl från Prima som jag bara ääälskar!! Dessa har jag köpt hos Lilla Handarbetsboden.se.
Därifrån kommer oxå Damask-stickersen från Heidi Swapp

// Åsa

onsdag 13 februari 2008

Scrapbudget

Måste ju uppdatera min scrapbudget oxå =) Har ju iofs handlat lite på Scrapbookbutiken och så har jag ju mitt månadspaket från Jommas men ändå.
Det är ju roligt att den växer...iaf lite

Hittills:
LO:s = 12 st
Dubbel LO = 0 st
Altered = 0 st
Kort = 8 st
Använt QK eller dyl. = 7 st
Summa: 405 kr
Handlat: 350 kr

Sparat: 55 kr

//Åsa

Äntligen...

Äntligen en uppdatering =)
Här är det hektiskt nu. Jag fyller jämnt på lördag och det har jag lyckats förtränga ganska bra =) Ända tills nu då...maken är borta i några dagar så jag och Ellen är hemma själv. Det tillsammans med städning och bakning är ingen vidare kombination, iaf om man heter Ellen och vill ha all mammas uppmärksamhet. Så än så länge är INGET bakat och INGET städat och INGET handlat! *Gahh*

Har ju äntligen fått en deltidsanställning nu oxå, efter att ha varit arbetslös i en dryg månad. Superkul, men att den skulle komma samtidigt som man redan hade fullt upp kändes ju mindre lämpligt, men men...pengar vill man ju ha =)
Nåja...på fredag kväll kommer nog allt att vara klart inför helgen iaf. Det brukar ju alltid lösa sig =)

Var iväg på scrapträff hos Hanna/fnyz i måndags. Det var superskoj som vanligt. Fick en LO klar som jag kan visa för er. Har gjort 3 st till, men den ena är inte fotad än och de andra två är till tävlingar så de får jag inte visa än.

Här är LO:n från i måndags iaf.

Så var iaf en LO om julstöket klar.
Lämna gärna en kommentar då ni är förbi =)
// Åsa

tisdag 5 februari 2008

Lite nytt åt Scrapbookbutiken

Japp så var ännu en till Lo skapad åt Scrapbookbutiken.se. Denna gång fick vi skapa med ett läckert princess-papper från EK Sucess. Det var embossat med Disneys texter om prinsessor. Glittrade gjorde det oxå ;-)

Lo:n ärgjord för inspiration till februari månads tävling "Prinsar och Prinsessor" så skynda er in i butikens blogg för att läsa mer!!



Allt material hittar ni naturligtvis oxå i shoppen =)

Tyvärr blev avfotografering inte den bästa, så färgåtergivningen är lite fel, men men...Så är det när man har mulet och snö och inte har någon scanner i närheten =(

// Åsa

måndag 4 februari 2008

Har skapat...

Jag har faktiskt fått lite gjort =)

Har gjort färdigt 2 st Lo:s som legat ett tag. Men jag har även gjort några kort.
Har inte fotat av alla dock. 3 st flyttade genast "hemifrån" efter att ha blivit färdiga =) Hade nämligen en beställning från svägerskan.
När jag ändå höll på, slängde jag ihop ett alla hjärtans-dag kort oxå. Kan ju vara bra att ha ;-)


Motivet är färglagt med distresser, vingarna är dessutom målad med brilliance-dyna blandat med distresser för att få de att skimra.

Har ju iom allt detta skapande, ökat på min scrapbudget oxå =)

Hittills:
LO:s = 9 st
Dubbel LO = 0 st
Altered = 0 st
Kort = 6 st
Använt QK eller dyl. = 5 st

Sparat: 310 kr

// Åsa

söndag 3 februari 2008

Skapat åt Scrapbookbutiken.se

Japp, så var ännu en Lo skapad åt scrapbookbutiken.se
Fick läckra pirat-papper tilldelad av Hanna =)

En utmaning då min dotter ääälskar pirater, men endast ärger ett par strumpor med dö´skallar på. Hade dock sådan tur att vi var och hälsade på Hanna och hennes dotter Matilda ( Ellens dagiskompis oxå). Matilda hade då en keps med en dö-skalle på och den ville Ellen prova. Vips så blev hon en pirat =)

Allt material hittar Ni naturligtvis i shoppen där det oxå är REA nu, ända till kl. 23.59 ikväll =). Även foamstampsalfabetet som jag använt finns i shoppen ;-) Det var länge sen man stämplade nu, men åhh så roligt det var. Blir nog till att damma av de där foamstamps-alfabetena som jag har.

Här är min "Det behövs inte mycket för att bli en Pirat"



// Åsa