söndag 29 mars 2009

Ett scrappat dopkort

Ja vi var ju dop förra helgen.
Sötaste Herman var det som döptes och jag hade naturligvis gjort ett litet kort åt honom :)

Har märkt att jag numer gör kort helt utan stämplade motiv, så jag ska nog ta och sälja mina hänglar och tildor + distresser och promarker pennor. Finns nog andra i vårt avlånga land som kanske behöver dem mer än jag :)
// Åsa ♥♥♥

måndag 23 mars 2009

Scrappat åt Axel :)

Japp så har jag skapat lite åt Axel oxå. Har ju massor av foton jag vill scrappa så det är bara att köra igång nu när händerna funkar igen.
"UL"
"you Grow inside me"

// Åsa ♥♥♥

fredag 20 mars 2009

torsdag 19 mars 2009

kortverkstad

Ja just nu skapar jag kort...fast ikväll ska jag scrappa "på riktigt"...mao en LO :) Det är att scrappa på riktigt för mig. Jag är ju ingen kortmakare, men det är skoj att göra egna personliga kort när folk fyller år m.m. Denna vecka har jag gjort dels tack-kortet i inlägget här nedanför men jag har oxå gjort ett grattiskort till en blivande 3-åring och ett dopkort till helgens dop. Ska göra ytterligare ett grattiskort oxå innan veckan är över.
Så här blev 3-års kortet:

// Åsa ♥♥♥

onsdag 18 mars 2009

Tack-kort

Scrappade ett tack-kort till den underbara barnmorskan som förlöste mig. Utan henne hae jag nog inte mått så pass bra som jag gör efter den långa och psykiskt jobbiga förlossningen :)

// Åsa ♥♥♥

♥Det doftar litet barn här♥

Var en vända till goaste Elin igår innan det var dags för BVC-besök. Hon var så gullig att hon passade på att fota mig o Axel tillsammans och sen fotade hon lilleman ensam oxå :)
Såå många underbara fototn hon fick...blir nog en förstoring på väggen och så en massa scrappat av detta.


Ja det blev en hel radda med foton det, men som sagt...många fina blev det så det är svårt att bara välja ut nåt enstaka. Det är ju bara så underbart att ljuset är tillbaka, det blir ju så mycket roligare att fota då (dessa är inte ens redigerade i ps än).
// Åsa ♥♥♥

måndag 16 mars 2009

Tiden går så fort, så fort...

Axel är redan lite drygt en vecka gammal. För precis en vecka sen klev vi över tröskeln här hemma med en ny liten familjemedlem i famnen.
Förlossningen känns som om den var igår samtidigt som det känns som att vi alltid haft Axel här hos oss...konstig känsla.
Bjuder på ett foto på en alldeles nyförlöst Axel♥

// Åsa ♥♥♥

fredag 13 mars 2009

Scrappat

Sen lille A kom till oss har det inte blivit nå scrappande. Dagarna går åt att få storasyster på bra humör, lära känna lille A, att plugga o själv må bra.
Hittade iaf en Lo som jag fotade förra fredagen...samma dag som vattnet gick o vi for in till förlossningen :) Tänk att det var för en vecka sen! shit..
Fotona är från min, Hanna/fnyz o Elin/pylles fotodag med Helena :)
"Magfotografering"

foto: Helena Sundström
// Åsa ♥♥♥

tisdag 10 mars 2009

Heej, får jag lov att presentera...

vår nya lille medlem i familjen...Axel
Han såg dagens ljus i lördags d. 7 mars kl 14.00. Han var 49,5 cm lång och vägde 3430 gr o naturligtvis världens goaste kille!
Älskar mina barn över allt annat♥

♥så söta tillsammans ♥

// Åsa ♥♥♥

torsdag 5 mars 2009

Vad vore livet utan vänner???

Ja mitt liv vore inte detsamma som det är idag iaf.
Jag har massor av vänner, men det är 2 st som utmärker sig mer än andra. Jag älskar dem för att de alltid har tid att lyssna och de har alltid armarna utsträckta för både mig och min familj.
Jag hoppas att jag betyder lika mycket för dem som de betyder för mig!
Mina 2 speciella vänner är inga mindre än Elin och Hanna m. familjer. ♥Puss på er!♥

Nu har jag bara 6 dgr kvar (förhoppningsvis iaf) av denna graviditet och jag mår väl som jag förtjänar. Värst är mitt karpaltunnelsyndrom! Jag är bortdomnad i mina händer hela tiden och det värker i fingrarnas leder, vilket resulterat i dåligt scrappande och bloggande. Händerna funkar helt enkelt inte som jag vill :(

Söta Elin har fotat magbilder på mig, som jag inte kunnat ps:a o blogga, men Hanna kom med den bästaste idéen på länge igår då vi alla 3 sågs :)
Elin "snodde" mina foton från min kamera o har ps:at mina magfoton så här kommer ett foto från förra veckan då jag var i slutet av v.38 o så ett foto från igår då det var sista dan på v.39...nu är jag ju inne i den magiska veckan med nummer 40.

V.38

V.39

// Åsa ♥♥♥