onsdag 25 november 2009

Grattis Wilma

Ja jag scrappar faktiskt, men jag har varit dålig på att fota och blogga det jag gör ;-)
Har gjort ett antal kort oxå, men ett är fotat med mobilen och alltså inte inlagt i datorn...än...ett annat gav jag till mannen då han fyllde år i helgen men som jag inte fotat än (fast det ligger ju hemma så det kan jag ju fota när jag vill)
O så gjorde jag ytterligare ett grattiskort häromdagen till min goa systerdotter som fyller 11 år imorgon :) Det har jag nu scannat in, då jag ändå är på jobbet idag och det ska skickas hela 60 mil norrut (så chansen att fota det är lika med noll nu)
Jag gillar ju inte att scanna det jag gör. Tycker alltid att färgåtergivningen m.m. blir fel, men men
Så här blev det iaf:

Notera att jag bara använt en liten vågig remsa som mönsterpapper ;-) Resten är stickers och rubons...såå kul att göra nåt helt annorlunda.

signatur

onsdag 18 november 2009

Veckans färgschema på swe

Veckans färgschema på swe går i blått, grönt och svart och min Lo blev så här:
En Lo som inte alls är jag fast ändå :) Det är lite olik min stil...inga blommor bl.a.
Men det är roligt att utmana mig själv. Elin o Hanna fick stoppa mig o säga att den var klar som den var. Annars hade det nog kunnat hamna en o annan blomma nånstans ;-)
signatur

tisdag 17 november 2009

Underbara hjärtan...


Vilka underbart söta hjärtan som Hanna lottar ut...de vill jag gärna vinna :)
Nu är det bara att hoppas på att turen är på min sida ;-)
signatur

onsdag 11 november 2009

Stillhet

Det är nytt färgschema inne i swe-bloggen och jag har tolkat det. Jag valde att tolka det röda som lite mer rosa. Kanske berodde det på att det var dålig färg i min skrivare då jag skrev ut färgschemat och det röda blev mer rosa på mitt schema:)
Så här blev iaf min Lo
"Stillhet"

Visst ser det väldigt stillsamt ut, där Ellen står och blickar ut över vattnet?
Glöm inte att kolla in alla andra designers tolkningar här!
signatur

tisdag 10 november 2009

Är i Gävle...

Ja denna vecka är det återigen innevecka i Gävle och min bloggork lyser med sin frånvaro. Men en lite uppdatering får ni här iaf om varför det är lite tyst ;-)
Imorgon dyker det upp en scrap-uppdatering oxå...tackar gudarna för att man kan schemalägga inlägg och på så vis blogga i förväg ;-)
signatur

onsdag 4 november 2009

Det kom ett blomsterbud och förgyllde min dag...


Ja det är inte varje dag man får emotta blommor av ett blomsterbud. Men å så roligt det är :) Tänk att blommor är så underskattade. Jag borde oxå bli bättre på att ge bort en bukett blommor nu och då. För tänk vad glad man blir av fina blommor hemma på bordet.
Nu hade goaste, sötaste, underbaraste vännen Hanna skickat blommor till mig och till Elin. Så 1000 tack goaste vännen för de underbara blommorna!!!

signatur

måndag 2 november 2009

Måndag o ny skissutmaning

Japp så var det måndag igen då, vilket betyder ny skissutmaning inne i swe-bloggen :)Jag har skapat efter den skissen och så här blev mitt resultat:
"6 månader"

Har använt en av de nya blomrankorna från Prima som jag bara älskar. Finns massor hos Lilla Handarbetsboden om ni oxå är ute efter såna :)
Kolla in övriga teamets tolkningar här!
signatur