lördag 30 oktober 2010

70 år

Söta pappa fyllde 70 år i juni och vi firade av honom ordentligt :) Tyvärr var det världens regnväder den dagen så vi fick trängas inomhus hela familjen. Många rastlösa barn som sprang omkring.
Sen blev inte fotona de bästa heller, men då jag skrev ut de som minibilder så syns det inte att de i själva verket är ganska oskarpa.
Layouten är en scraplift till dagens lift inne på swe-forumet. En härlig Lo att lifta var det och jag hade riktigt roligt då jag scrappade den.
"70 år"

Presenten vi gav pappa blev verklgien uppskattat. Han har hela livet pratat om att han skulle vilja åka till London och få se Abbey road i det kända Beatles-kvarteret, sann beatles-fan som han är . Och självklart gav vi honom pengar till en londonresa i present :)
Nu ska han bara boka datum så han kan dra iväg oxå.
Material som jag använt är: Papper och blommor från prima marketing, basic grey, thickers från american crafts och moln-stickersen är från sassafrass lass. Allt material hittar ni hos Lilla Handarbetsboden och där finns oxå lo:n för allmän beskådning :)
signatur

fredag 29 oktober 2010

det sjunger i mitt hjärta...

I måndags presenterades en ny måndagsskiss inne på swe och så här tolkade jag skissen:
"det sjunger i mitt hjärta när jag viskar ditt namn"


signatur

söndag 17 oktober 2010

Scallopkant

I torsdags var det en utmaning inne på swe som handlade om att man skulle göra egna borders. Jag gör ofta egna scallopborders eller scallop-kanter som jag själv säger :) Den gör jag då med min scallopsax från Fiskars. Den är superlätt att hantera och det blir så bra. Extra bra blir det då jag gör små hål i varje "bubbla". De gör jag med hjälp av min hålpunch till min öljettsättare :)
Så här blev den Lo:n som jag hade som inspirationsbidrag till veckans teknikutmaning.

Axel juni-09


signatur

lördag 16 oktober 2010

Scrapfeber


Jag är scrapsugen så det kliar i fingrarna o inom kort är det höstens scrapfeber inne på magdas.se. Jag har tagit chansen att vara med genom att ställa mig i kön o hoppas på att vinna ett scrapfeberpaket...det skulle vara sååå kul att få vinna det :)
Vill du oxå ta chansen att vinna ett paket? Gå in här isf.

signatur

lördag 9 oktober 2010

Traktorgalning

Ja vår son är en traktorgalning. Han både kör som en galning med sina traktorer inomhus samtidigt som han är helt galen i traktorer, stora som små.
Lyckan är när han får åka med farfar i farfars stor traktor, men det är inte helt fel då farmor drar honom runt på den lilla tramptraktorn.
Självklart måste man scrappa just såna tillfällen :)
Och denna är gjord utifrån färgschemat på swe denna vecka.

{Tato}
{tato}
Tato = Traktor :)
signatur

fredag 8 oktober 2010

ooops

Har visst råkat glömm att blogga denna Lo som jag gjorde till Swes senaste färgutmaning, för snart 2 veckor sen.
En härlig färgkombo var det iaf :)
Kvällsdopp
kvällsdopp
Ellen, Clara och Minna tar ett dopp i Orsjön efter vår dagsutflykt i Dalarna :)
signatur