måndag 30 juli 2012

färgschema

I lördags visades denna layout, skapad efter färgschemat, på swe-bloggen.
"Friends, Love"
Ellen o Minna, kusiner o bästa vänner. Här beundrar de utsikten över havet på Hönö.
Papper o dekos kommer från mitt månadskit från C'est Magnifique...ett kit jag fullkomligt älskar. Det är liksom så jag ;)
// Åsa

torsdag 26 juli 2012

Axel 3 år

Ännu en obloggad layout som jag skapat för swe-bloggens räkning. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag är nöjd med denna eller inte. Är i alla fall glad att den är gjord =)
 "Axel 3 år"
 
// Åsa

måndag 23 juli 2012

Kort till nybakad student

I onsdags bloggades detta kort inne i swe-bloggen som ett inspirationsalster till veckans kortskiss. Blev själv väldigt nöjd med denna =)

"Student 2012"
Wellpapp-stjärnan o de dubbla rosetterna blev liksom pricken över i:et.
// Åsa

fredag 13 juli 2012

Färglad o färgstark

Vi hade en utmaningen i swe-bloggen för några veckor sedan där man skulle skapa ett färgglatt/färgstarkt alster på en bakgrund av kraft. Gillar den kombon starkt. Det blir såna härliga kontraster. När jag scrappar färgglatt blir mina layouter oftast lekfulla istället för romantiska. Det har nog med färgerna...man blir ju så glad o leksugen av dem ;)

"Ballong"
 Fotot är från förra året, då det firades Förskolans dag på barnens förskola. Axel blev överlycklig när han fick en orange ballong. Han älskar ballonger o orange är hans favvo-färg :)

// Åsa

söndag 8 juli 2012

Obloggade alster

Har varit dålig på att blogga så jag har flera alster som jag ännu inte visat här i min privata blogg. Måste skärpa mig ;)

Här kommer i alla fall en layout som jag gjort till en scraliftsutmaning inne i swe-bloggen...v 23 tror jag att det var (om jag inte minns fel)
"Ni"
Foto på barnen och deras kusiner som vi nästintill bor granne med...de är så oerhört söta mot varandra alla 4
// Åsa