söndag 18 november 2012

Fixar o trixar

Håller på o fixar med en "kom-i-håg"-tavla att ha på väggen. Den ska få agera paketkalender åt barnen oxå nu i jul, så nu ska här inhandlas 24 st klädnypor bara :)
// Åsa

måndag 12 november 2012

Midsommar 2011

Denna layout är tolkad efter en skiss inne i swebloggen.

"Midsommar 2011"
Det var en härlig midsommarafton hemma hos familjen Modig i Annefors. God mat, dans kring midsommarstången och 5-kamp...precis som det ska vara när det är midsommar :)

// Åsa

söndag 11 november 2012

Sweträff och kitbyte

Ja självklart hann vi med att scrappa en hel del under min helg med swe-gänget. Bl.a. var vi några som valde att plocka ihop scrapkit som vi sedan lottade ut mellan oss och på så vis fick ett scrapkit som någon annan i gänget plockat ihop. Jätteroligt att göra detta då det inte var alldeles säkert att kitet skulle innehålla något som man i vanliga fall använder :)
Jag fick Hanna/fnyz kit och det var helt underbart!! Det var perfekt för mig!! Vi fick en skiss att skapa efter och så här blev min layout.

"High 5"
Allt jag använt på denna layout är från kitet som jag fick. Det är enbart bokstäverna i rubriken som kommer från mina egna gömmor.
Fotot är på Axel och kusinen Wilma, som blev totalt charmerad av lillkusinen Axel under dopet av Elsa :) Men han kan ju charma en gråsten så det var väl inte så svårt ;)

// Åsa

lördag 10 november 2012

Swe-träff och sponsoralster

I mitten av oktober åkte jag tillsammans med goa vännen Hanna till huvudstaden för en helhelg med scrap. Det vankades träff med swe-gänget...superkul var det!!

Här är vi, hela gänget samlat :)

Under lördagen hade Helene fått med sig mister och masker från Scrap-perras butik som vi fick prova i utbyte mot att vi bloggade alsterna vi skapade i swe-bloggen som lite sponsormaterial. Självklart ställde vi upp på det.

Misterna var från Heidi Swapp och var jättehärliga att arbeta med. Så här blev min layout.

"6 år"
Fotona är från Ellens fe-kalas :)
// Åsa